1 comment

  1. Marcel de Wolff

    Ik ben enorm verbaast. Deze avond hoorde ik Jamiroquai, en ik vertelde mijn dochter dat ik dat nummer voor het eerst hoorde bij de Breakfast Club. Daarna lag ik haar uit hoe ik vroeger naar mijn werk fietste met zo’n mooie walkman met jullie op, en ik artiesten hoorde waarvan ik dacht: “gaaf, die hoor je niet vaak”. 26 jaar na die herinnering ging ik even Googelen, en vond deze website, en
    hierdoor ben ik enorm verbaasd.. En hoe mooi krijg ik nu gelijk Pink Floyd te horen.. Lieve Mensen wat is er mis gegaan op de Nederlandse radio.
    (oh ja, Jamiroquai heb ik toen gekocht, evenals Björk en Portishead. Een paar jaar geleden heb ik Beth Simmons de hand geschud, nadat ik hun met tranen in mij ogen, zo gaaf zingt zij, live heb mogen aanschouwen!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *