Route 66 – Frank Sinatra

Frank Sinatra

We kennen hem als The Voice en Ol’ Blue Eyes…dat was voor de bühne.

Maar toen die eenvoudige jongen uit de Newyorkse wijk Hoboken eenmaal een ster was geworden woonde er in die villa in Palm Springs een heel andere Frank Sinatra. Een van sex bezeten man die het bed deelde met meer dan duizend vrouwen. Met Mia Farrow, Lauren Bacall, Sophia Loren, Gina Lollobrigida…Ook met prinses Gracia als Reinier even niet keek.

Frank Sinatra had niemand minder dan Marilyn Monroe op kamers, maar haar maakte hij niet het hof, omdat ze niet netjes genoeg op zichzelf was. Wel stelde hij haar voor aan president Kennedy, die regelmatig bij Frank logeerde om geheime vriendinnen te kunnen ontmoeten. Het waren beruchte feesten, waar soms zowel de president als de godfather het glas hieven. Tot de minister van justitie er een eind aan maakte. Robert Kennedy verbood zijn broer John F. om nog langer dubieus bevriend te zijn met die Italiaanse maffiavriend.

Hij overleed uiteindelijk aan een andere vriend, Jack Daniels. Op zijn grafsteen staat ‘het beste moest nog komen.’ Maar we kennen hem natuurlijk allemaal als de man die het allemaal op zijn eigen manier deed. Die elke vrouw veroverde, overal ontzag inboezemde vanwege zijn dodelijke vrienden en zelfs kind aan het Witte Huis was. I did it my way. En toch waren zijn laatste woorden lang niet zo monumentaal. “I’m loosing!”

 

 

 

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *