3 comments

 1. Dick Schoonenwolf

  Goedenavond,
  ik kan geen e-mailadres van Peter vinden of een algemene reactiepagina, daarom post ik hier maar. Ik weet niet of alle Opa Bakema-uitzendingen bewaard zijn gebleven, maar ik ben in het bezit van een opname van een speciale lange uitzending van ongeveer 1 uur van Opa Bakema, die waarschijnlijk in het voorjaar van 1981 ’s morgens is uitgezonden. Opa Bakema gaat naar Amsterdam en beleeft daar allerlei avonturen, voetbalt nog bij AZ, en gaat uiteindelijk weer terug naar zijn ‘olifantje’ Oma Bakema in de Achterhoek. De presentator is Jan Roelants, en verder zijn o.a. Albert Mol en Johnny Lion te horen.
  Ik heb deze uitzending indertijd in de auto opgenomen op een cassettebandje. Helaas ontbreken er een paar minuten door het omdraaien van het bandje, en de laatste paar minuten omdat het bandje vol was. Als hiervoor interesse is, stel ik de opname graag ter beschikking. Ik heb de uitzending al jaren geleden overgezet naar mp3.
  Met groeten,
  Dick Schoonenwolf

 2. Dick Schoonenwolf

  In aansluiting op het voorgaande, bij nader inzien ontdek ik nu dat de opname die ik heb toch de Opa Bakema musical is, dus mijn bericht kan verder als niet geschreven beschouwd worden. Ik ga de ontbrekende minuten nog beluisteren.
  Groeten,
  Dick Schoonenwolf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *