2 comments

 1. Ezra

  Goedemiddag Peter,
  Wellicht kun je me helpen. Tijdens de zondagmiddag uitzendingen heb je heel vaak ‘De Plaat van de Eeuw’ gedraaid. Dit is ergens eind jaren 80 geweest (volgens mij 1988-1989). Sindsdien speelt dit in m’n hoofd, omdat het een gigantisch heerlijk nummer was, maar ik ben nooit te weten gekomen van wie het was en wat de titel was. Help me alsjeblieft en laat me weten wat het was.
  Met vriendelijke groet,
  Ezra

 2. Marco

  Ezra, ik ben Peter niet, maar toevallig zit ik met hetzelfde.
  Ik kan nog 4 nummers herinneren van de 5 waar je uit kon kiezen. Ik heb jarenlang cassettes gehad waar deze 5 nummers opstonden, maar ik denk dat die verdwenen zijn na enkele verhuizingen.
  Deze nummers zaten er zeker in:
  1988 – One 2 Many – Downtown
  1987 – Gerard McMann – Cry little sister
  1988 – Enya – Orinoco flow
  ???- Asani & Watsun (???) – Bangurn (???) dit nummer kan ik dus niet terugvinden. Weet ook niet hoe je artiest en songtitel schrijft.
  Dus als iemand dit weet, mag die dat hier vermelden.
  En nog een 5e liedje dat ik me niet meer kan herinneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *