2 comments

  1. sylvia

    Wat kan jij toch een sfeer maken. Heb de afgelopen dagen een paar uitzendingen teruggeluisterd. Goed tijdens het verven van mijn huis. Ik luister alles door elkaar; route de soleil, weeshuis van de hits, hotel horizon… weet nog precies waar ik het verhaal van Tatjana hoorde, wat indruk maakte. De middenbaan van het plafond van de slaapkamer. Nu in de woonkamer bezig. Hotel de horizon. “20 dames knikten instemmend”…. De muziek van Mike Oldfield, voelt alsof het weer jaren geleden is. Ik vind het zo knap hoe je het voor elkaar krijgt. En de muziek van al die uitzendingen vind ik gewoon zo mooi. En dan die overdenkingen. Leven en dood. Liefde. Gelukkig heb ik nog een aantal te beluisteren….. Echt gaaf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *