2 comments

 1. Hélène Venrooy-Merkx

  Allerbeste Peter, nog ’n prachtig mooi en gezond 2017!!!
  Zojuist hoorde ik bij Stefan Stasse die schattige Morrison op de radio!
  Wat heb ik geweldig genoten van al je heerlijke programma’s, met oa ’t Weeshuis, en Route du Soleil!!
  Ook was je er weer met Kerst en Nieuwjaar, wat was ’t weer vertrouwd je prachtige stem te mogen horen!!! Van mij zou je gewoon door mogen gaan, je kunt zo heerlijk je eigen beelden erbij creëren!!!
  Ik wil je dan ook héél hartelijk danken voor al die prachtige radiojaren!! Hopelijk kan ik je toch weer eens beluisteren, wat zou dat zalig zijn!! Ik wens je het allerbeste, mede voor al je geliefden, de kleine Morrison zal nu wel ’n prachtig mens geworden zijn, mijn kleinzoon is nu 3, ook zo’n lief ventje! Liefs!! Hélène.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *