Route du Soleil 17 augustus 2003 (Londen)

Coverfront 2003 07

 1. “Ook al spreek ik met de tong der engelen…als ik geen liefde in me heb ben ik niemand.” Zelden werd een radioploeg toegelaten in de badkamer van Tony Blair, maar één keer moet de eerste zijn. Een bezoek aan het superwarenhuis Harrod’s, waar de Normandische boontjes al voor 20 euro per ons te krijgen zijn, en aan Bleeker Street, waar ooit Sherlock Holmes woonde.

 

 

 

 

Share This

1 comment

 1. Lex Goumare

  Geachte Heer van Bruggen,
  Het is ongelooflijk zoveel plezier als ik beleef aan het terug luisteren van Route du Soleil !!
  Leerzaam.
  Maar méér nog : de humor in de stukjes met Platina, Jan de Boer en U………………..Geweldig. Ik lig helemaal in een deuk!! Zo heerlijk gortdroog.
  Ik kende het programma al uit de tijd dat het live “op de antenne” was.
  Maar zit in het heden nogal eens achter de PC als ik aan het werk ben voor het archief van de Algemene VerkeersDIenst Rijkspolitie (Porsche-groep). Het is heel veel werk om al die afbeeldingen op rijkspolitie.nl geplaatst te krijgen.
  Maar met Route du Soleil erbij…………………………Heerlijk!!!!!
  Ga nu naar deel twee van 17 augustus 2003 luisteren.
  Dus dank dat u het op deze schitterende wijze blijft delen met luisteraars!
  Hartelijke groeten,
  Lex Goumare,
  Archivaris Algemene Verkeersdienst Rijkspolitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *