3 comments

 1. Karin

  Hier in de UK op een radio programma op radio 4 (PM) gebruiken ze een jingle om een humoristische update over de aankomende verkiezingen aan te kondigen. Ik wilde vanaf de eerste keer meedreunen: … stichting van het Romeinse Rijk, 1600, slag bij Nieuwpoort, …. Iedere keer als ik het hoor, ben ik weer een tiener, thuis. In geen jaren aan je programma gedacht, maar alles is weer terug – bedankt voor vele jaren luisterplezier!

 2. Tony

  Nu, 2019 ben ik voor de tiende of twaalfde keer op jouw website Peter. Ieder jaar wel een paar dagen luister ik de diverse herinneringen terug.
  Geweldig dat je dit ons hebt geschonken.
  Ik maak vaak reklame voor deze totaalverzameling cinematografisch radio, maar ik geloof dat je landelijke bekendheid moet zoeken, telkens als je weer eens een paar uurtjes mag invullen kun je de luisteraars op deze website wijzen.
  Je verdient niet aleen de beste luisteraars, ook de meeste!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *