Route du Soleil 2 september 2012 (Argentière)

2012-8a

 

 

2 SEPTEMBER – ROUTE DU SOLEIL, een busreis naar de zon met Peter van Bruggen, 

afl.8: een noodlottige tijding over chauffeur Jan de Boer,

en ineens zitten Platina en Peter in een Franse villa en is de Route du Soleil het Maison du Soleil geworden…

 

 

 

Share This

9 comments

 1. Frits Weijn

  Hallo beste Peter,

  Ik vroeg me af of de podcast afleveringen van RdS in logische volgorde terug zijn te vinden?
  Hoor graag van u!

  Met zoals altijd een vriendelijke groet,
  Frits Weijn.

 2. anton zandhuis

  Dag Peter, Dag Frits,

  Ik had hetzelfde probleem. Maar wat blijkt: dit heeft blijkbaar iets te maken met het feit dat het op een telefoonschermpje ook te lezen moet zijn. Wanneer je je scherm versmald tot 1/3 beeldscherm breedte dan staan ze ineens wel netjes onderelkaar op de goede volgorde.

  Groet,
  Anton

 3. Gerard Leenders

  Als je in 2020 nog eens deze laatste uitzendingen terug luistert en je nog weemoed voelt dan waren (en zijn) dit prachtige stukjes radio. Zo jammer dat het voorbij is….

 4. Wim Bénard

  Heerlijk ! HET programma voor een koude, sneeuw-zondagmiddag in het februari van de tweede Corona jaar.
  Voor de zondagochtend beveel ik de Muzikale Zong Brunch aan. Die ik toevallig zelf maak 😉

 5. Fred Kuiper

  Dag Peter,

  hoe krijg ik jullie prachtige potcasts in m’n Itunes (zodat ik de via mijn Ipod kan beluisteren)?

  Alvast dank, vr. groet en veel succes,

  Fred

 6. Helna

  Hoi lieve mensen,
  Fijn al die opnames en vooral de stem van Peter.
  Is er een mogelijkheid om ze op te slaan als mp3 o.i.d. zodat ik ze op mijn smartphone (zonder databundel) kan zetten en afluisteren?

 7. Marloes Mennen

  Beste Peter,
  Van de week wandelde ik door de Jura en moest alsmaar aan route du soleil denken! Watheb je toch prachtige radio gemaakt ik heb er zó van genoten! Vandaag op het strand van Egmond heb ik ze op internet weer terug gevonden en het genot is nog precies hetzelfde! Dat zegt genoeg lijkt me! Ik ben nog steeds een grote fan! Dankjewel!
  Nu zit ik hier met mijn iphone, ik herinner me nog een zomervakantie in frankrijk waar ik met een wereldontvanger, gekocht bij de Lidl, aan mijn oor zat. Ook heb ik eens in Bretagne gedurende de hele uitzending aan de vloedlijn gezeten omdat ik daar alleen bereik had. Zoveel mooie herinneringen!

 8. Henk van der Heijden

  Beste Peter,
  In een van de afleveringen in 2003 over Parijs zeg je tegen Solana (nav haar verbazing) dat we daar toch ook al in 1998 zijn geweest. Mijn vraag: zijn die afleveringen uit dat jaar en 1999 bewaard gebleven en nog te beluisteren? In Beeld en Geluid in Hilversum? Tijdens mijn wandeltrainingen voor de Vierdaagse luister ik zo ongeveer alle afleveringen jaarlijks opnieuw af. Hardcore fan dus.
  Zie met uiterste belangstelling uit naar je antwoord.

 9. Sylvia Ong

  Beste Route Du Soleill luisteraars,
  Ik heb behoorlijk veel RDS opgenomen en op podcast staan.
  Hier heb ik al menig luisteraar blij mee kunnen maken.
  al zie ik deze oproepen nu pas.
  Bij interesse kunt u mij contacten.
  met vriendelijke groet Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *