3 comments

 1. Michel Dirckx

  De warme stem van Peter en schattige Morrison voelde als thuis komen, waar ik ook was, en naar weeshuis luisterde.
  Destijds voelde ik me wel eens wees tussen gescheiden ouders, met dit programma en muziek kon ik de dagelijkse dingen loslaten.

 2. Pierre de Boer

  Ik wordt hier vrolijk van.
  Ik heb een aantal jaar op woensdag onderweg geluisterd naar het weeshuis, maar nooit een complete uit zending gehoord. Omdat ik bij een klant een apparaat moest repareren . Op zondag stond ik op een groen veld achter een bal aan te hollen, dus ook weinig van deze uitzendingen meegekregen.
  Ik kan nu deze uitzendingen gaan beluisteren..

  Helemaal top, en dank voor deze website.

 3. Rob Hesper

  Nadat ik trouw vele afleveringen van het weeshuis in 1981 op cassette van de radio had opgenomen moest ik helaas vanaf 1982 het leger in, waardoor ik ernstig uit mijn ritme raakte. Het terughoren van deze gemiste aflevering doet me goed.

  Sowieso dank voor de vele onbekende goede muziek die je mij hebt laten horen in de loop der tijd. Alsmede de recensies in muziekkrant oor die me vaak op het goede spoor brachten. En voor het radio interview in Hamburg met Mutty Rosie in 1982!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *