2 comments

 1. Michel Dirckx

  De warme stem van Peter en schattige Morrison voelde als thuis komen, waar ik ook was, en naar weeshuis luisterde.
  Destijds voelde ik me wel eens wees tussen gescheiden ouders, met dit programma en muziek kon ik de dagelijkse dingen loslaten.

 2. Pierre de Boer

  Ik wordt hier vrolijk van.
  Ik heb een aantal jaar op woensdag onderweg geluisterd naar het weeshuis, maar nooit een complete uit zending gehoord. Omdat ik bij een klant een apparaat moest repareren . Op zondag stond ik op een groen veld achter een bal aan te hollen, dus ook weinig van deze uitzendingen meegekregen.
  Ik kan nu deze uitzendingen gaan beluisteren..

  Helemaal top, en dank voor deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *